Kylpyhuoneremontit

Qmaint saneeraa, remontoi ja uudistaa kylpyhuoneet. Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, ja sen vuoksi onkin tärkeää, että remontista vastaa kylpyhuoneremontoinnin ammattilainen.
Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti on monen asian summa: siinä tulee huomioida huolellinen suunnittelu, oikein tehdyt vesieristykset, huolelliset pohjatyöt laatoituksineen sekä turvallisesti toteutetut sähkötyöt. Jo suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös uuteen tilaan tulevien kylpyhuonekalusteiden järkevä sijoittelu sekä luonnollisesti tilan toivottu ulkonäkö värimaailmoineen ja muine yksityiskohtineen.
Miltä sinun unelmiesi kylpyhuone näyttäisi? Me toteutamme visiosi avaimet käteen -periaatteella, luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.
Haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä

Saunaremontit

Onnistunut saunaremontti on yhdistelmä huolellista suunnittelua sekä ammattitaitoista, viimeisteltyä toteutusta. Vuosien kokemus ja laadukkaiden materiaalien käyttö takaavat, että saat saunaremontiltasi juuri sitä mitä toivoitkin. Qmaintilla työstä vastaa aina kokenut ammattilainen, jolla on tarvittava tietotaito erilaisten saunaremonttien toteuttamisesta.
Millainen sauna sinulle saisi olla? Moderni vai perinteikäs, harmonisen vaalea vai tunnelmallisen tumma kokonaisuus?
Haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä